Saab Defense

As one of the market leaders in military defence and civil security, Saab needed a design for its UK regional office that would impress upon first entry. The four-week project saw the transformation of their premises @TheDock into an agile, collaborative, modern workspace.

We provided a technology-influenced design, complete with multiple complex glass partitions to match company-branded feature walls. The project also incorporated some existing office features in order to minimise costs.

A stylish herringbone floor completed the collaborative working area and kitchen, while high-quality sound-proof glass gives privacy to a two-person office, meeting room and quiet space. With views of The Deep and the fast-developing Marina, the open-plan office design created an environment for agile working, with good opportunities for colleague collaboration.

We completed a full office redesign, combining installation of complex interior decorations, such as glass features and varying textures, within a short project timeframe.

Client: Saab Defense

Contact us